TECH4BIZZ er en konsulentvirksomhed, som beskæftiger sig primært med forbedring af forretningsgrundlaget i produktionsvirksomheder gennem implementering af ny teknologi og videnløft inden for teknologi. Det sker i en ramme, hvor virksomheden betragtes som en helhed, hvor også forretningsmodellen og processer optimeres med henblik på, at opnå et forbedret indtjeningsgrundlag. Det involvere to kerneaktiviteter: reduktion af omkostninger og at matche markeds behov både på kort og langt sigt.

Det er centralt for TECH4BIZZ at udfordre ‘business a usual’ og den forståelse at inkrementel forbedring er tilstrækkelig for at overleve i den skærpede konkurrence situation mange virksomheder oplever i dag. Det er målet at give virksomheder mulighed for at udtænke og udleve drømmescenarier, der skaber uset værdi og nye mere bæredygtige forretningsmodeller.

TECH4BIZZ er baseret på teknologiinnovation som et vigtigt element i opnåelse af en forstærket position med henblik på at kunne tilbyde nye produkter, på nye måder og samtidig skabe en intern rationaliseringsgevinst. Succes opnås ved integration mellem ledelsesprocesser, produktudvikling, produktion og forsyningskæden med henblik på at levere produkter og ydelser til de rette kunder på den mest hensigtsmæssige måde.

TECH4BIZZ ledes af Alan Friis, som gennem 24 år har arbejdet med virksomhedsrettet forskning og innovation på DTU inden for fødevareteknologi og nanoteknologi. Alan har specielt erfaring med uddannelse, udvikling af teknologi og produktionssystemer samt forståelse af ledelsesprocesser.